Читај ми!

Enfild će se propisno pozdraviti sa Džerardom

Engleski premijerligaš Liverpul planira da organizuje oproštajni meč za legendarnog kapitena Stivena Džerarda, prenosi "Miror".

Revijalna utakmica će se odigrati na Enfildu 29. marta, za vreme pauze u nacionalnim prvenstvima zbog reprezentativnih obaveza.

Džerardovom oproštaju će prisustvovati njegovi sadašnji i bivši saigrači, a jedan od njih je i Džejmi Karager, koji je zbog ovog događaja odložio poslovne obaveze i otvaranje restorana u Njujorku.

Džerard će na kraju sezone napustiti klub za koji je igrao 17 godina i preći u Los Anđeles Galaksi.

On je za Liverpul odigrao 702 utakmice i postigao 183 gola, osvojio je Ligu šampiona, Kup UEFA, dva Liga kupa i tri trofeja FA kupa.

Nije uspeo da podigne pehar Premijer lige, ali to ga nije sprečilo da postane ljubimac navijača i simbol tima sa Enfilda.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 114 utakmica i postigao 21 gol.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво