Читај ми!

Dibala: Otplivao bih do Barselone, ako treba...

Talentovani argentinski napadač Paulo Dibala je kao anonimni dečak došao u Evropu iz ekipe Instituto iz Kordobe. Onda je ove sezone sve iznenadio dobrim igrama u Seriji A u dresu Palerma, što nije promaklo najvećim klubovima Starog kontinenta. Međutim, ako bude mogao da bira, Dibala zna kuda dalje...

Dvadesetjednogodišnjak igra u sjajnoj formi ove sezone, postigao je 12 golova na 24 meča italijanskog šampionata, a tome je pridodao još i sedam asistencija. Impresivne partije su privukle pažnju Mančester junajteda, Juventusa, Napolija, Borusije Dortmund i, sudeći po pisanju pojedinih španskih medija – Barselone. I to je ono čemu se nada i što je najviše obradovalo mladog napadača.

"Da li bih bio otvoren za prelazak u Barselonu? Otplivao bih do Barselone ako bi me pozvali", rekao je Dibala.

"Ne bih čak morao ni da oblačim kupaće gaće. Na kraju krajeva, to je samo Sredozemno more...", zaključio je sa osmehom fudbaler kome ugovor sa trenutnim klubom ističe u junu 2016. godine, što njegovu prodaju ovog leta čini gotovo izvesnom.

I baš zato je predsednik Palerma Mauricio Zamparini istakao da će Sicilijanci prodati Dibalu, ali da bi cena morala da bude oko 40 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво