Ilić: Ne smeju više da nam se ponavljaju kiksevi

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da su crno-beli sami krivi za loše rezultate u prva dva kola prolećnog dela Super lige Srbije, ali je i da je i dalje sve u njihovim rukama kada je reč o borbi za titulu.

"Nema šta sad da mi izgleda ili ne... Fudbal se igra za bodove, a mi smo ih izgubili u prva dva kola. Sami smo krivi, ali zato je fudbal i zanimljiv. Međutim, mi više ne bismo smeli da ponavljamo kikeve i gubimo bodove", rekao je Ilić agenciji Beta.

Partizan je prolećni deo domaćeg šampionata počeo sa prvog mesta na tabeli i sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Međutim, izabranici Marka Nikolića su u prva dva kola bez pobede. Posle dva remija protiv Voždovca (3:3) i Radničkog iz Niša (0:0) i dalje su prvi, ali je prednost u odnosu na Zvezdu sada četiri boda.

Ilić je naveo da ti loši rezultati nisu stvorili dodatan pritisak na crno-bele, jer igrati u Partizanu znači da si uvek pod pritiskom.

"Pod pritiskom si, pa sve i da imaš 50 bodova prednosti. Da smo dobili te dve utakmice razlika bi bila veća, ali je i dalje sve u našim rukama, ima još 13 utakmica do kraja', kazao je Ilić.

Tim Partizana je u zimskom prelaznom roku pretpreo velike promene, a najveći udarac na crno-bele predstavlja odlazak Danka Lazovića i Petra Škuletića.

"Otišli su nam najbolji igrači, o čemu dovoljno govori broj golova koji su dali. Ostali smo bez igrača koji su izneli jesenji deo šampionata... Treba nam malo vremena, verujem da će sve da se 'namesti' ", naveo je on.

Partizan u narednom, 18. kolu Super lige Srbije ide u goste Donjem Sremu.

"Moramo da vidimo gde smo grešili, moramo da počnemo da pobeđujemo. Znamo da nas i protiv Donjeg Srema čeka teška utakmica... Više i nema velike razlike između Partizna i Zvezde i ostalih timova i zato protiv Donjeg Srema moramo da budemo maksimalno koncentrisani i angažovani", rekao je Ilić.

"Ne smemo da gubimo minute. Kad si u Partizanu moraš od početka utakmice da igraš dobro, jer kako vreme prolazi ekipa koja se brani je u većoj prednosti", dodao je kapiten Partizana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво