"Zajedničkim snagama do duple krune"

Fudbalski klub Partizan saopštio je da igrači i stručni štab i dalje uživaju puno poverenje, uprkos tome što crno-beli nisu ispunili očekivanja u prva dva kola prolećnog dela sezone.

Partizan je prošle nedelje odigrao kod kuće protiv Voždovca nerešseno 3:3, u subotu takođe nije uspeo da savlada niški Radnički (0:0), tako da mu je aktuelni šampion Crvena zvezda prišao na samo četiri boda nakon pobede u gostima nad Jagodinom (3:2).

U saopštenju se navodi da je konstatovano nezadovoljstvo prikazanim igrama, a naročito ostvarenim rezultatima.

"Pored ispoljenih slabosti na rezultatski podbačaj u jučerašnjoj utakmici uticala je i kardinalna sudijska greška prilikom nepriznavanja gola koji je postigao Petar Grbić i Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli. Sekretarijat Upravnog odbora iskazao je puno poverenje igračima i članovima stručnog štaba uz uverenje da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja", ističe se u saopštenju Partizana.

Dodaje se da je opšte mišljenje da klub i tim imaju potencijal i resurse da iskazane slabosti prevaziđu i ostvare takmičarske ciljeve u ovoj sezoni, a to je osvajanje duple krune.

"U tom pravcu postoji puno jedinstvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog delokruga rada, dati maksimum mogućnosti za osvajanje trofeja prvenstva i Kupa Srbije", zaključuje se u saopštenju vodećeg kluba državnog prvenstva.

Partizan u utakmici 18. kola Superlige Srbije sledećeg vikenda gostuje ekipi Donjeg Srema.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво