Читај ми!

Voša pobedila Lučane, Čuka druga makar jedan dan!

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu Mladost iz Lučana sa 2:1 (0:0) u 17. kolu Superlige Srbije. Fudbalei Čukaričkog pobedili su u Novom Pazaru nakon preokreta i tako bar na 24 sata preuzeli drugo mesto na tabeli. Nova pobeda Rada, Spartak bolji od OFK Beograda.

Pobedu ekipi Zorana Marića na "Karađorđu" doneli su Mijat Gaćinović u 50. i Mirko Ivanić u 63, dok je počasan pogodak za goste postigao Golemić u 76. minutu iz penala.

Novosađani su se sa nova tri boda izjednačili na drugom mestu na tabeli sa Crvenom zvezdom, ali imaju šest manje od lidera Partizana.

Ipak, "večiti rivali" će tek odigrati svoje utakmice, ali Vojvodina dobrim rezultatima želi da se uključi u borbu za titulu.

U derbiju začelja Donji Srem je kao gost minimalnim rezultatom savladao Voždovac.

Voždovac nije uspeo da ponovi dobru partiju iz prošlog kola i remija protiv Partizana (3:3), a razlog za to je loša završnica napadača.

Džugurdić, Škerjanc i Odita nisu iskoristili nekoliko odličnih prilika, dok su Pećinčani iskoristili jedinu ozbiljnu šansu i preko iskusnog Darka Spalevića odneli tri boda.

Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvario je Napredak, koji je u Kruševcu bio bolji od kragujevačkog Radničkog golom hrvatskog fudbalera Tomislava Ivičića u 26. minutu.

Minimalan trijumf zabeležili su fudbaleri Spartaka nad OFK Beogradom na svom terenu, kao i Rad u Čačku protiv Borca.

Čuka na drugom mestu makar 24 sata 

Fudbaleri Čukaričkog nastavili su sa odličnim partijama u domaćem prvenstvu pošto su u gostima pobedili Novi Pazar sa 2:1 (1:1) u 17. kolu Superlige Srbije.

Čukarički je uspeo da zabeleži četvrti trijumf u nizu, iako je Novi Pazar poveo u 10. minutu golom Vladimira Radivojevića. Kapiten Igor Matić ubrzo je izjednačio, a Slavoljub Srnić u 47. minutu doneo preokret.

Ekipa Vladana Milojevića je pobedom u Novom Pazaru "preskočila" Crvenu zvezdu i Vojvodinu i sada se nalazi na drugom mestu sa pet bodova manje od lidera Partizana, ali "večiti rivali" imaju meč manje.

Utakmica na Gradskom stadionu u Novom Pazaru odigrana je bez prisustva publike zbog divljanja domaćih pristalica na meču protiv Partizana u jesenjem delu sezone kada je petardom podođen trener crno-belih Marko Nikolić.

Rezultati i strelci 17. kola:

Borac - Rad 0:1 (Mihajlović 32)
Napredak - Radnički Kragujevac 1:0 (Ivičić 26)
Vojvodina - Mladost 2:1 (Gaćinović 50, Ivanić 63. - Golemić 76. penal)
Spartak - OFK Beograd 1:0 (Ivanović 14)
Voždovac - Donji Srem 0:1 (Spalević 49)
Novi Pazar - Čukarički (Radivojević 10. - Matić 21, Srnić 47)

Partizan - Radnički Niš 0:0

Nedelja:
Jagodina - Crvena zvezda (15.00)

Tabela: Partizan 40 bodova, Čukarički 34, Crvena zvezda i Vojvodina po 33, Jagodina 24, Novi Pazar 23, OFK Beograd 23, Rad 22, Spartak 21, Mladost, Donji Srem i Napredak po 19, Voždovac 17, Borac 16, Radnički Niš 14, Radnički Kragujevac 10.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи