Vaha u "Zemlji izlazećeg sunca"

Vahid Halilhodžić preuzima reprezentaciju Japana, pišu tamošnji mediji. Godišnja plata 2,2 miliona dolara.

Bosansko-hercegovački fudbalski trener Vahid Halilhodžić biće uskoro postavljen za selektora Japana, prenosi agencija AP pisanje japanskih medija.

Kako tvrdi list Nikan sports, Fudbalska asocijacija Japana (JFA) i 62-godišnji Halilhodžić dogovorili su se da on preuzme reprezentaciju, uz godišnju platu od 2,2 miliona dolara.

Prethodni selektor Japana Havijer Agire smenjen je 4. februara zbog učešća u skandalu sa nameštanjem utakmica u španskoj Primeri 2011. godine.

Očekuje se da će Halilhodžić i zvanično biti postavljen za novog selektora na sastanku Izvšnog komiteta JFA 12. marta.

Halilhodžić je prošle godine selekciju Alžira doveo do nokaut faze Mundijala u Brazilu, što je najveći uspeh te severnoafričke zemlje u istoriji učesća na prvenstvima sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво