Lovrenov penal, kad najgori igrač izvodi najvažniji udarac

Engleski Liverpul je sinoć prvi put u istoriji ispao iz evro-kupova nakon izvođenja penala a glavni krivac za takav epilog bio je hrvatski štoper Dejan Lovren, koji je blago rečeno očajno izveo šut sa 11 metara. Navijači i javnost na Ostrvu su oštro reagovali.

Iako je u Istanbulu, na mestu gde je ostvario jednu od najvećih ako ne i najveću pobedu u svojoj bogatoj istoriji (finale LŠ 2005.), odigrao mnogo bolje nego pre nedelju dana na Enfildu, Liverpul je eliminisan iz Lige Evrope.

Bešiktaš je slavio nakon boljeg izvođenja jedanesteraca, a odlučujući šut za "redse" promašio je Dejan Lovren.

(Pre)skupo plaćenih hrvatski defanzivac (20 miliona funti!), bio je peti izvođač za engleskog vicešampiona.

On je katastrofalno odradio taj zadatak, poslavši loptu "nebu pod oblake".

Engleska javnost sa pravom postavlja pitanje kako je moguće da najvažniji penal u dosadašnjem toku sezone izvodi, po mišljenju velike većine poznavalaca fudbala, najgori fudbaler crvenih u sezoni?!

Dok je menadžer Liverpula Brandan Rodžers rekao "da su penali lutrija a da se svakom može desiti da promaši šut sa bele tačke", navijači slavnog kluba osuli su paljbu po treneru, koji je doneo takvu odluku tj. takav izbor izvođača.

Istovremeno, na društvenim mrežama krenule su šale na račun Lovrenovog šuta:

"Lovrenov jedanaesterac će sleteti na Mars za nekoliko sati",

"Zar taj igrač vredi 25 miliona evra",

"Breaking news, Lovrenov jedanaesterac je lociran u svemiru",

"Opasnost, opasnost, svi letovi u Evropi su zabranjeni, Lovrenova lopta još leti," 

Zanimljiv je podatak da je ovo prvi put da je slavni Liverpul eliminisan iz evropskog takmičenja nakon izvođenja penala! 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи