Читај ми!

Matiću smanjena kazna, ali ne dovoljno

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Engleske smanjila je suspenziju igraču Čelsija Nemanji Matiću sa tri na dve utakmice, ali je londonski klub razočaran i ovom odlukom regulatornog tela.

Matić je na subotnjoj utakmici 26. kola Premijer lige protiv Barnlija odgurno Ešlija Barnsa, što je bio odgovor za prethodni oštar start. Sudija Matrin Atkinson je Matiću zbog guranja pokazao crveni karton, dok je Barns prošao nekažnjen.

Čelsi je žalbom uspeo da umanji kaznu Matiću, ali su u klubu "razočarani i frustrirani" ovakvom odlukom disciplinske komisije.

"Mislimo da je Matić nepravedno kažnjen sa dva meča. Sudije i fudbalski zvaničnici moraju više da urade kako bi zaštitili igrače od opasnih startova, a onaj Barnsov je mogao Matiću da okonča karijeru", navodi se u saopštenju Čelsija.

Matić će zbog suspenzije propustiti finale Liga kupa protiv Totenhema i premijerligaški meč sa Vest Hemom.

Utakmica Čelsija i Barnlija završena je nerešeno, 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи