Evropski klubovi razočarani zbog zimskog termina SP 2022.

Izvršni direktor Premijer lige Ričard Skadamor ocenio je da su svi veliki evropski klubovi razočarani predlogom Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) da se Mundijal u Kataru 2022. održi u novembru i decembru.

Radna grupa Fifa je ranije danas u Dohi predložila da Mundijal 2022. u Kataru bude održan u zimskom periodu, zbog velikih vrućina koje leti vladaju u toj azijskoj zemlji.

Skadamor je bio jedan od članova radne grupe koja se danas sastala u Dohi.

"Veliko razočarenje je prava reč koju mislim da nakon ove odluke osećaju sve velike evropske lige, a naročito vodeći klubovi iz kojih dolazi većina igrača na Mundijal", rekao je Skadamor.

Predlog radne grupe Fifa  o terminu održavanja Mundijala biće podnet na usvajanje Izvršnom komitetu Fifa u martu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво