Ekvadorska pojačanja za Novi Pazar

Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, 21-godišnji Ekvadorci, poslednja su pojačanja Novog Pazara u zimskom prelaznom roku. Plavo-beli izmirili dugovanja prema bivšim igračima.

Fudbalski klub Novi Pazar su poslednjeg dana zimskog prelaznog roka pojačali Ekvadorci Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, rečeno je radiju Sto plus u tom superligašu.

"Potpisali su ugovore na dve i po godine, a ovih dana treba da nam stigne sertifikat od njihovog matičnog saveza. Imaju po 21 godinu i igraju u veznom redu, s tim što je Gutijerez ofanzivniji", rekao je generalni sekretar kluba Redžep Korać.

Novi Pazar je u petak izmirio potraživanja bivšeg trenera golmana Nasera Halitovića, kao i fudbalera Emira Lotinca, Harisa Redžepija i Petra Jelića, u ukupnom iznosu 10.830 evra i 932.500 dinara, čime je stakao pravo da registruje nove igrače.

"Raduje činjenica da ćemo naredni prelazni rok dočekati lišeni ovakvih dugova, pa ćemo sigurno da izbegnemo zabranu transfera", rekao je Korać.

Osim dvojice fudbalera iz Ekvadora, u Novi Pazar su ove zime došli Ričard Amorim Falkao, Miroljub Kostić, Filip Arsenijević, Armin Mašović, Željko Đokić i Mladen Živković.

Klub su napustili Sead Hadžibulić, Vladimir Otašević, Kenan Ragipović, Miloš Živković, Ibrahim Arifović, Stefan Savić i Miloš Budaković, dok je prvi strelac tima Admir Kecap blizu odlaska u slovački Spartak iz Trnave.

Super liga Srbije nastaviće se 21. februara, a petoplasirani Novi Pazar će na startu prolećnog dela prvenstva gostovati Radu.

broj komentara 0 pošalji komentar