Podela bodova u ostrvskom derbiju!

Čelsi i Mančester siti odigrali nerešeno (1:1) u derbiju 23. kola Premijer lige. Loik Remi strelac za domaće, David Silva za "građane". "Plavci" zadržali pet bodova prednosti u odnosu na današnjeg rivala.

Utakmica na Stamford Bridžu nije obilovala prevelikim uzbeđunjima, osim u finišu prvog poluvremena kada su pala oba gola.

Trener Čelsija Žoze Murinjo šansu u startnoj postavi umesto suspendovanog Dijega Koste ukazao je Loiku Remiju, koji mu je na najbolji način uzvratio - golom u 41. minutu.

Ivanović je započeo akciju, dugom loptom pronašao Azara na drugoj strani, a Belgijanac iz prve asistirao Remiju, kojem nije bilo teško da iz peterca zatrese mrežu.

Samo nekoliko minuta kasnije Siti je izjednačio. Golman Kurtoa nepotrebno je izleteo na centrašut i loše izbacio loptu na koju je odregovao Serhio Aguero i posle šuta Argentinca na putu do gola David Silva je zakažio i upisao se u strelce.

Oba tima u nastavku drugog dela igre bila su veoma oprezna, bez želje za rizikovanjem, zbog čega je remi najpravedniji ishod.

Nekadašnji vezista "plavaca" Frenk Lampard dobio je ovacije domaće publike, iako je letos odlučio da zaigra za konkurentski tim, nakon što je ušao poslednjih 20 minuta.

Čelsi je zadržao prednost od pet bodova u odnosu na Siti, ali se u trku ponovo vratio Mančester Junajted koji sada zaostaje sedam bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво