Real pobeđuje i bez Kristijana, slavio i Atletiko

Fudbaleri madridskog Reala zabeležili su četvrtu pobedu u nizu, pošto su na svom terenu savladali Sosijedad sa 4:1 (1:1) u 21. kolu španske Primere. Atletiko u gostima savladao Eibar sa 3:1.

Iako je madridski tim igrao bez najboljeg igrača i strelca Kristijana Ronalda, to nije mnogo uticalo i Real je ostvario još jedan ubedljiv trijumf.

Sosijedad je već u prvom minutu poveo golom Arica Elustonda posle kornera Rubena Parda, ali slavlje gostiju nije mnogo trajalo jer je ubrzo Hames Rodrigez izjednačio rezultat.

Štoper Serhio Ramos je preokrenuo rezultat u 37. minutu, a dileme oko pobednika rešio je Karim Benzema sa dva gola u drugom poluvremenu.

Fudbaleri madridskog Atletika nastavili su borbu za odbranu titule i trku za Realom i Barselonom, pošto su u gostima pobedili u gostima ekipu Eibara sa 3:1 (3:0) u 21. kolu španske Primere.

Najzaslužniji za 15. trijumf u prvenstvu bio je dvostruki strelac Mario Mandžukić, nakon što je "jorgandžije" doveo u vođstvo Antoan Grizman.

Sve što je Eibar uspeo na meču da uradi je počasan gol u finišu preko Federika Pivakarija u finišu.

Aktuelni šampion se pobedom u Eibaru izjednačio na drugom mestu na tabeli sa Barselonom, sa četiri boda zaostatka za liderom madridskim Realom. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво