Читај ми!

Trijumf "đavola", Staridž ponovo trese mreže

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na Old Trafordu ekipu Lestera sa 3:1 u 23. kolu Premijer lige, dok je pobedu Liverpula nad Vest Hemom obeležio povratnik Danijel Staridž. U derbiju kola Čelsi i Mančester siti odigrali nerešeno 1:1.

Junajted je poveo golom Robina van Persija u 27. minutu, a na 2:0 povisio je Radamel Falkao u 32. minutu. Ves Morgan je u 44. minutu poslao loptu u svoju mrežu, a konačnih 3:1 postavio je Marsin Vasilevski u 80. minutu.

"Đavoli" su posle ovog meča ponovo treći na tabeli Premijer lige sa 43 boda, dok je Lester i poslednji sa samo 17 osvojenih bodova.

Liverpul je na Enfildu savladao Vest Hem sa 2:0, a meč je između ostalog obeležio povratak Danijela Staridža na teren posle pet meseci pauze zbog povrede.

Staridž je ušao u igru u 68. minutu kada je zamenio Lazara Markovića, a srpski reprezentativac je imao jednu od boljih prilika za "crvene" u finišu prvog poluvremena.

Liverpul je poveo u 51. minutu golom Rahima Sterlinga, a konačnih 2:0 postavio je upravo Staridž u 80. minutu.

Liverpul i Vest Hem su posle ovog meča zamenili mesta na tabeli. Klub s Enfilda je sada sedmi sa 38 bodova, dok je Vest Hem na osmoj poziciji sa dva boda manje.

Totenhem je u gostima pobedio Vest Brom sa 3:0, a golove za ekipu Maurisija Poketina postigli su Kristijan Eriksen u šestom i Hari Kejn u 15. i 64. minutu.

Fudbaleri Evertona su golom Romela Lukakua u drugom minutu savladali Kristal Palas, Stouk je na svom terenu pobedio Kvins Park Rendžers sa 3:1, dok je Sanderlend bio bolji od Barnlija sa 2:0.

U derbiju kola od 18.30 sastaju se dve prvoplasirane ekipe Premijer lige, Čelsi i Mančester siti.

Rezultati i strelci 23. kola Premijer lige:

Hal - Njukasl 0:3 (Kabela 40, Ameobi 50, Gufran 78)

Kristal Palas - Everton 0:1 (Lukaku 2)

Liverpul - Vest Hem 2:0 (Sterling 51, Staridž 80)

Mančester Junajted - Lester 3:1 (Van Persi 24, Falkao 32, Morgan 44. autogol - Vasilevski 80)

Stouk - Kvins Park Rendžers 3:1 (Volters 21, 34, 90. - Kranjčar 36)

Sanderlend - Barnli 2:0 (Vikam 20, Defo 34)

Vest Bromvič Albion - Totenhem 0:3 (Erikson 6, Kejn 15, 64. penal)

Čelsi - Mančester siti 1:1 (Remi 41. - Silva 45)

Nedelja:

Arsenal - Aston Vila (14.30)

Sautempton - Svonsi (17) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво