Читај ми!

Bandalovski: Sa Partizanom u Ligu šampiona

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski drugo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. Bandalovski igra na poziciji desnog beka, sa Partizanom je potpisao ugovor na godinu i po dana i nosiće dres sa brojem dva.

"Imao sam pet-šest ponuda, ali kada sam čuo da me želi Partizan nisam mnogo razmišljao. Hoću da postanem šampion Srbije, osvojim Kup i igram u Ligi šampiona. Za Partizan je to normalno: veliki klub, veliki ciljevi", rekao je Bandalovski na promociji. On je u Humsku došao kao slobodan igrač, pošto je u avgustu raskinuo ugovor sa belgijskim Luvenom.

Bandalovski je tokom karijere igrao Liteks, Lokomotivu iz Sofije, CSKA Sofija i Fejenord, u kojem je kratko nastupao sa Dankom Lazovićem. Za reprezentaciju Bugarske odigrao je 12 mečeva.

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da je bugarski internacionalac jedno od najvećih pojačanja crno-belih.

"Bandalovski je želja trenera Marka Nikolića i on ga je posebno apostrofirao kao nekoga ko može da nadomesti sve ono što je Vulićević pokazao u prethodnom periodu. Verujem da će opravdati poverenje i želim mu mnogo sreće i dobrih rezultata", rekao je Tumbaković. On je najavio nova pojačanja u redovima jesenjeg prvaka, posebno na poziciji štopera.

"Ovo nije kraj prelaznog roka za nas. Očekujemo da u narednim danima završimo posao sa jednim od igrača sa kojima pregovaramo", rekao je Tumbaković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво