"Vukovi" očitali lekciju Bajernu!

Fudbaleri Volfsburga savladali su na svom terenu Bajern sa 4:1 i na najbolji način otvorili prolećni deo Bundeslige. Dost i De Brujne dvostruki strelci za domaće, dok je Bernat bio jedini strelac za Bavarce.

Nastavljen je šampionat u nemačkoj Bundesligi, a već prvi meč doneo je fantastičan fudbal i senzacionalnu pobedu Volfsburga nad minhenskim Bajernom.

Domaći su tokom svih 90 minuta kontrolisali igru i rezultat, pa su već na početku prolećnog dela sezone "pokazali zube" vladajućem šampionu, kao i nameru da ne odustanu tako lako od borbe za "salatarom".

Domaći su poveli već u četvrtom minutu, kada je Bas Dost iskoristio asistenciju Kevina De Brujnea i savladao Manuela Nojera.

Pokušavali su gosti da stignu do izjednačenja, ali novi šok ih je zadesio u zaustavnom vremenu prvog dela igre, kada je Dost po drugi put zatresao mrežu Bajerna.

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo domaćim igračima, koji su, pored dva pogotka De Brujnea, imali još nekoliko prilika da nanesu pravu katastrofu Bavarcima.

Strelac jedinog gola za Bajern bio je Bernat, a prema prikazanoj igri dve ekipe jasno je da nas očekuje mnogo zanimljivije takmičenje u Bundesligi od onoga što smo gledali na jesen.

Volfsburg je sada smanjio prednost Bajerna na samo osam bodova prednosti, što garantuje uzbudljivu borbu za titulu u Nemačkoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво