Morinjo doveo Kvadrada!

Huan Kvadrado nastaviće karijeru u londonskom Čelsiju. "Plavci" za Kolumbijca, nezvanično, platili 33 miliona evra, dok je Mohamed Salah otišao na pozajmicu u Fiorentinu.

Dosadašnji fudbaler Fiorentine, kolumbijski reprezentativac Huan Kvadrado novi je igrač Čelsija, a u suprotnom smeru na pozajmicu dolazi Egipćanin Mohamed Salah, potvrdio je trener kluba iz Firence, Vinćenco Montela.

"Kao trener razočaran sam, jer odlaskom Kvadrada mnogo gubimo. Međutim, klub je uradio pravu stvar, plaćen je mnogo i Čelsi je veliki klub", rekao je Montela, a prenosi AP.

Veruje se da je Čelsi za oslobađajuću klauzulu Kvadradovog ugovora platio 33 miliona evra.

Dvadesetšestogodišnji Kolumbijac postigao je pet golova za Fiorentinu na 17 mečeva ove sezone, a bio je jedan od ključnih igrača državne reprezentacije na prvenstvu sveta u Brazilu.

S druge strane, mladi Salah nije dobio pravu šansu pod vođstvom menadžera Čelsija Žozea Morinja i do kraja sezone pokušaće da se dokaže u redovima "viole".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи