Radnički FK: Partizane, gde je naših 8 miliona dinara?

Poput mnogih klubova u Srbiji, i ekipa Radničkog iz Kragujevca nalazi se u finasijskoj krizi a nadležna komisijea FSS-a je "Crvenim đavolima" zabranila registraciju novih fudbalera. Kragujevčani potražuju od Partizana čak 8.3 miliona dinara.

Verovatno bi klub iz Šumadije bio u mnogo boljoj situaciji kada bi im dužnici uplatili novac, pre svega Partizan i Štutgart.

Kako je za Sportski žurnal objasnio član uprave ovog kluba, Milan Urošević, samo Partizan je dužan kragujevačkoj ekipi sumu od 8,3 miliona dinara.

"Nismo ni prvi, a ni poslednji klub u takvoj situaciji. S tim što neki uprkos takvim pozicijama i dalje uspevaju da registruju nove igrače. Takođe, ne dugujemo nijednom klubu niti Fudbalskom savezu Srbije. Potražujemo od Partizana sumu od 8,3 miliona dinara, od Štutgarta preko 100.000 evra. Prema nama obavezu od 300 hiljada evra ima i Groningen, ali Holanđani su, za sada, precizni u dinamici otplate", rekao je Urošević.

Radnički se nalazi na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli Superlige sa samo 12 osvojenih bodova iz 15 kola.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи