Читај ми!

David Luiz ponovo obara rekord, Real nudi 60 miliona?

Mnogi su se čudili kada je PSŽ izdvojio 50 miliona evra za Davida Luiza. Sada, Brazilac je na putu da obori taj rekord, jer je madridski Real spreman da ponudi 60 miliona za njegov potpis.

Šampion Evrope madridski Real spreman je da ponudi 60 miliona evra za dolazak Davida Luiza iz Pari Sen Žermena, tvrdi francuski list Parizijen.

Trener Reala Karlo Ančeloti označio je brazilskog štopera kao zamenu za 31-godišnjeg Portugalca Pepea.

Luiz bi prelaskom u Madrid oborio sopstveni rekord, pošto ga je letos PSŽ platio Čelsiju 50 miliona i na taj način napravio najveći transfer odbrambenog igrača u istoriji.

Ukoliko uspe u toj nameri, Ančeloti bi nakon toga odobrio prelazak Rafaela Varana u Čelsi.

Luiz je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 23 utakmice i postigao dva gola, a tokom karijere igrao je još za Vitoriju i Benfiku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво