Pazarci na pripremama u Hrvatskoj

Fudbaleri Novog Pazara počeli su pripreme u Novigradu, u Hrvatskoj, a trener Milorad Kosanović trenutno računa na 25 kandidata za prvi tim.

U tom hrvatskom gradu će do 10. februara trenirati Zlatko Zečević, Mladen Živković i Jasmin Koč (golmani), Bojan Đorđević, Siniša Stevanović, Denis Biševac, Slobodan Vuković, Miloš Tintor, Lazar Pajović i Žarko Udovičić (odbrambeni fudbaleri), Marko Jevtović, Miroljub Kostić, Ivan Obrovac, Ensar Bajramlić, Predrag Pavlović, Miloš Mijić, Bruno Oliveira de Matoš, Edin Selimović, Dejan Rusmir, Vladimir Radivojević i Armin Mašović (vezisti), Admir Kecap, Filip Arsenijević, Ričard Amorim Falkao i Anes Rušević.

Među prvotimcima su i trojica omladinaca, koji su krajem prošle nedelje ozvaničili saradnju s matičnim klubom. Rušević je potpisao trogodišnji ugovor, dok će Biševac i Bajramlić u sledećih 12 meseci biti na spisku klupskih stipendista.

Novopazarci će od 31. januara do 8. februara učestvovati na petom "Istarskom zimskom kupu", zajedno da još sedam ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Mađarske.

Petoplasirani tim u Superligi Srbije takmičiće se u grupi A sa Zavrčom, Ilirijom i Borcem iz Banja Luke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара