Читај ми!

Senzacije u FA Kupu, ispali Totenhem, Siti i Čelsi

Najstarije fudbalsko takmičenje na svetu, kao po običaju, sa sobom nosi i šokantne rezultate. Čelsi je, usred Londona, izgubio od trećeligaša Bradforda, dok je Mančester siti izbačen iz takmičenja od Midlsbroa.

Fudbaleri aktuelnog šampiona Engleske Mančester sitija i vodeći timovi u Premijer ligi Čelsi, Sautempton i Totenhem završili su takmičenje u četvrtom kolu FA kupa.

Mančester siti izgubio je na svom terenu od drugoligaša Midlsbroa sa 0:2. Midlsbro je pobedio golovima Patrika Bamforda u 52. minutu i Kikea u 90. minutu.

Fudbaleri Čelsija izgubili su na Stamford bridžu od trećeligaša Bredforda sa 2:4. Ekipa Žozea Morinja vodila je sa 2:0.

Gerija Kejhila u 20. minutu i Ramiresa u 37. minutu, a nakon toga gosti su postigli četiri gola.

Džonatan Stid smanjio je na 1:2 u 40. minutu, a izjednačio je Felipe Moraiš u 74. minutu. Endru Halidej doneo je vođstvo trećeligašu u 81. minutu, a pobedu je obezbedio Mark Jetes u 90. minutu.

Takmičenje u četvrtom kolu završio je i Sautempton, porazom na svom terenu od Kristal Palasa sa 2:3. Ekipa Ronalda Kumana povela je u osmom minutu preko Gracijana Pelea, a izjednačio je Maruan Šamak dva minuta kasnije.

Skot Dan je autogolom u 16. minutu doneo vođstvo Sautemptonu, a izjednačio je Jaja Sanogo u 21. minutu. Londonski tim pobedio je golom Šamaka u 38. minutu.

Fudbaleri Totenhema izgubili su na svom terenu od poslednjeplasirane ekipe u Premijer ligi Lestera sa 1:2. Domaći su poveli u 18. minutu preko Androsa Taunsenda, a Lester je golovima u završnici došao do pobede. Izjednačio je Hose Leonardo Uljoa u 83. minutu, a konačan rezultat postavio je Džefri Šlap u 90. minutu.

U ostalim utakmicama Blekburn je pobedio Svonsi sa 3:1, Vest Bromvič je sa 2:1 pobedio Birmingem, a Reding je istim rezultatom pobedio Kardif. Derbi Kaunti je pobedio Česterfild sa 2:0, dok će ponovljene utakmice igrati Preston–Šefild junajted (1:1) i Sanderlend–Fulam (0:0).

Ostali rezultati:

Blekburn–Svonsi 3:1

Birmingem–VBA 1:2

Kardif–Riding 1:2

Čelsi–Bredford 2:4

Derbi–Česterfild 2:0

Mančester siti–Midlsbro 0:2

Preston–Šefild junajted 1:1

Sautempton–Kristal palas 2:3

Sanderlend–Fulam 0:0

Totehnem–Lester 1:2

Liverpul–Bolton 0:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи