Читај ми!

Pantić: Spreman sam za Evropu!

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je spreman da pređe u Čelsi, koji bi trebalo da ga pozajmi Viteseu.

"Teško je dobiti šansu u Čelsiju sa 18 godina i uzbuđen sam što ću imati priliku da prvo igram u Holandiji. Ta liga je idealna za mlade talente i tamo se igra napadački fudbal", rekao je Pantić britanskim medijima.

Prema pisanju Dejli mejla, Čelsi će Partizanu platiti 1,25 miliona funti, a mladi fudbaler će do kraja sezone nastupati za Vitese.

"Već znam mnogo o Viteseu. To je veliki klub za koji nastupa mnogo mladih igrača, a igra se ofanzivno. Ako budem igrao dobro za Vitese, verovatno ću se vratiti u Čelsi", rekao je Pantić.

Kako su preneli britanski mediji, za Pantića je navodno zainteresovan i italijanski Juventus.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи