Читај ми!

Bruka na Ostrvu, navijač napao igrača na terenu!

Navijač Derbi kauntija uleteo na teren i napao igrača protivničke ekipe. Dok su igrači Notingema slavili pobedonosni pogodak u zaustavnom vremenu, navijač "ovnova" se probio na teren i pokušao da udari Kelvina Vilsona.

Engleska je "kolevka fudbala", ali čini se da se neke stvari nikada ne menjaju. Veliki incident dogodio se u subotu na Ajpro stadionu, kda je besni navijač Derbija uleteo na teren stadiona i fizički nasrnuo na gostujućeg fudbalera.

Gosti su slavili pogodak u zaustavnom vremenu, koji im je doneo tek prvi trijumf u devet mečeva, ne dozvolivši Kauntiju da se popne u sam vrh Čempionšipa.

Napadač je uhapšen, a meč se završio bez dodatnih incidenata.

Ipak, to nije bio jedini protpust Derbijevog obezbeđenja, pošto je na automobilu vlasnika "šumara"  Favaza al Hasavija probušena guma, dok se vozilo nalazilo na službenom parkingu.

Očigledno je da navijači Derbija što pre žele povratak u Premijer ligu, ali na ovakave načine mogu samo da odmognu svom klubu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво