Zvezda: Stigao Salami i nova tužba

Nigerijski reprezentativni napadač Fuad Gbolahan Salami stigao je u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom. Istog dana je iz Gane stigla tužba kluba iz kojeg je Natanijel Asamoa 2012. godine došao u Zvezdu.

Sa afričkog kontinenta srpski šampion je u jednom danu dobio potencijalno pojačanje u napadu i tužbu zbog neisplaćenog obeštećenja.

Na stadion "Rajko Mitić" u četvrtak je u pratnji svojih zastupnika stigao Fuad Gbolahan Salami, korpulentni nigerijski napadač.

On je u Beograd došao na završne pregovore sa Crvenom zvezdom i ukoliko sve bude kako je planirano, u petak će biti i zvanično predstavljen sa crveno-belim dresom u rukama.

"Došao sam da budem kralj, znam sve o navijačima i istoriji kluba u koji dolazim", kratko je rekao Salami, pre nego što je obišao klupski muzej.

On bi trebalo da narednih šest meseci igra u redovima srpskog šampiona kao pozamljen igrač Vari Vulsa, s tim da će Zvezda imati mogućnost da ga otkupi po isteku pozajmice za 250.000 dolara.  

Manje lepa vest za navijače i rukovodstvo Zvezde stigla je iz Gane, tačnije iz kluba Asanti Kozoku, iz koga je 2012. godine Natanijel Asamoa stigao u redove crveno-belih.

Naime, Asanti Kozoku žalio se Svetskog fudbalskoj federaciji (Fifa), a posle presude u njegovu korist, Crvena zvezda ima rok do 12. februara da isplati 240.000 evra, koliko je bilo dogovoreno obeštećenje.

Asamoa se posle epizode u Srbiji (14 mečeva i samo jedan gol) vratio u domovinu, a trenutno nastupa za Medamu iz Tarkve.

Podsetimo, ove nedelje tužbe protiv kluba sa Marakane podnela su dva bivša trenera - Robert Prosinečki i Slaviša Stojanović.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи