Читај ми!

Krkić: Enrike ne razgovara sa igračima

Šef stručnog štaba Barselone Luis Enrike je trener koji ne razgovara sa svojim igračima, rekao je fudbaler Stouka Bojan Krkić.

Krkić je za španski list "L'Esportiu" naglasio da svaki trener vodi ekipu na drugačiji način, ali da je način na koji radi Enrike – možda problematičan.

"Enrike je veoma nekomunikativan trener. Nedostaje mu razumevanja. Bio je fudbaler i trebalo bi da zna kako je to biti u svlačionici... Na kraju sezone ćemo videti da li je njegov način vođenja tima uspešan", rekao je Krkić, koji je radio sa Enrikeom dok je on bio na klupi Barselone B.

Trener Barselone je poslednjih dana konstantno na udaru medija, govori se o tome da nije u dobrim odnosima sa Lionelom Mesijem, čak i da je Argentinac tražio njegovu smenu. Mesi je to demantovao, ali evropski mediji bruje o tome da je on na izlaznim vratima Nou kampa.

"Kada sam delio svlačionicu sa Mesijem, stvari su išle dobro, nije bilo sukoba ni problema. Ne znam da li se to sada promenilo", dodao je Krkić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи