Читај ми!

Bartomeu: Mesi neće otići iz Barse

Predsednik Barselone Josep Marija Bartomeu obećao je da najbolji fudbaler Lionel Mesi neće napustiti klub. Uprkos "bezobraznim“ ponudama Čelsija i Sitija i nezadovoljstvu Mesija, on ostaje u katalonskom klubu.

Sukob sa trenerom Enrikeom za mnoge je značio da će jedan od najboljih igrača na svetu napustiti Barselonu.

Mediji, pre svega na ostrvu i u Španiji utrkivali su se ko će pre da preseli argentinca.

Nagađanja je podgrejala spremnost Sitija i Čelsija da plate otkupnu klauzulu od 250 miliona evra. Međutim, predsednik katalonskog kluba Bartomeu je demantovao je da Mesi napušta klub.

"Na terenu možemo da vidimo sa koliko zadovoljstva Mesi igra u Barseloni. Nalazi se u odličnoj formi i svi u klubu smo smireni povodom njegovog ostanka. U timu vlada dobra atmosfera, koju ništa ne može da poremeti. Garantujem da će Mesi ostati", rekao je Bartomeu.

Španski mediji preneli su da je Mesi u sukobu sa trenerom Luisom Enrikeom, zato što ga je izostavio iz prve postave u porazu protiv Sosijedada sa 1:0.

Interesovanje za četvorostrukog dobitnika Zlatne lopte pokazali su Mančester Siti i Čelsi, koji su spremni da plate otkupnu klauzulu od 250 miliona evra.

Mesi je često isticao da bi voleo da završi karijeru u Barseloni, ali je nedavno odbio da demantuje mogućnost da na leto napusti katalonski tim.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи