Читај ми!

Zvezda: Salami stiže u petak, Despotović u Slovačkoj?

Fudbaleri srpskog šampiona, ekipe Crvene zvezde, pre pet dana počeli su pripreme za prolećni deo prvenstva, a pred polazak u Sloveniju tim se polako kompletira. Nigerijac Salami će se od petka naći na treninzima, Rade Krunić želi među crveno-bele, ali čeka rešenje spora sa Veronom, dok bi put Slovačke mogao napadač Đorđe Despotović.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović najavio je mogućnost da se Rade Krunić priključi njegovoj ekipi na zimskim pripremama, dok se dolazak nigerijskog napadača Gbolahana Salamija očekuje u petak.

Crveno-beli će od utorka raditi dva puta dnevno sve do odlaska na pripreme u Sloveniju.

Rukovodeći ljudi Zvezde aktivno rade na dovođenju pojačanja koji će podići kvalitet ekipe.

Jedna od najvećih želja Nenada Lalatovića u ovom prelaznom roku jeste Rade Krunić, mladi reprezentativac BiH.

Krunić je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Donjem Sremu, ali je on i dalje igrač italijanske Verone, pa je i dalje neizvestan njegov transfer u Beograd.

"Očekujem da se u naredna dva dana reži pitanje Krunića koji nam je neophodan kako bi nastavili borbu za titulu. To je igrač koji je voljan da dođe, pritom poseduje određene kvalitete i smatram da njegov angažman u klubu treba da bude prioritet uprave", rekao je Lalatović za Sport.

Kada je reč o već dogovorenom pojačanju iz Nigerije, napadaču Salamiju, on će u petak stići u Beograd.

"Ostaje da se odradi papirologija kako bi Salami dobio vizu, te njegov dolazak očekujem u petak. Poznajem ga manje od Parkera, ali merilo je teren i videćemo kako će se uklopiti u ekipu", rekao je Lalatović.

Gužva u napadu "tera" Despotovića u Slovačku? 

Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović mogao bi da napusti šampiona posle samo šest meseci, pošto za njega postoji interesovanje iz Slovačke, saznaje Sport.

Nema sumnje da dva dovedena stranca, Salami i Parker, treba da budu prva opcija tokom priprema, a ako se pokažu kao krajnje rešenje, onda mnogo prostora neće imati Đorđe Despotović, kao i zbog najave čelnika da mora da se forsira supertalentovani tinejdžer Luka Jović.

Za sada nije poznat konačan status bivšeg igrača Spartaka iz Subotice i Lokerena, koji je postigao dva pogotka ove jeseni u crveno-belom dresu (jedan u šampionatu, i jedan u Kupu).

Kako saznaje dnevni list Sport, crveno-beli neće praviti problem napadaču da samo posle šest meseci, uz sporazumni dogovor napusti stadion 'Rajko Mitić'.

Spominje se da postoji ponuda iz Slovačke. Navodno, reč je o dobrom klubu kojem je u timu potreban napadač Despotovićevog profila. Ne treba isključiti ni mogućnost šestomesečne pozajmice.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара