Читај ми!

Tumbaković: O treneru, sutra...

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković rekao je da će sutra biti poznato da li će trener Marko Nikolić ostati u klubu.

Beogradski mediji su danas preneli da će Partizan otpustiti Marka Nikolića i na njegovo mesto dovesti bivšeg igrača, a sada sportskog direktora crno-belih – Ivana Tomića.

Na pitanje novinara na stadionu Partizana da li su tačne spekulacije da će uprava kluba smeniti Nikolića, Tumbaković je rekao da će sutra biti poznato šta će se uraditi.

"Čućete sutra da li je to spekulacija ili ne. U 16 časova je sednica Sekretarijata, a u sredu će biti sastanak Upravnog odbora. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku", rekao je Tumbaković.

On je naglasio da trener neće biti jedina tema sastanka Sekretarijata, već i druga pitanja i prelazni rok.

Upitan da li će biti promocija, Tumbaković je uzvratio pitanjem: "Koja promocija?" Novinari su upitali za promociju Ivana Tomića, a potpredsednik kluba je odgovorio: "Hoćete vi da ga promovišete ili neko drugi?"

"Promocija je lepa stvar i onog momenta kada bude promocije bićete obavešteni, napravićemo svečanost... Ako bude promocije", dodao je on.

Novinari su pitali Tumbakovića da li se u klubu pričalo o smeni trenera Nikolića, a on je odgovorio odrično.

"Doći će vreme kad ćete sve čuti. Ovo je početak rada nove uprave i mi se polako uklapamo. Ja sam i pre neki dan izneo stav prema pitanju Marka Nikolića i to ostaje. To je trener koji je u ekspanziji, vrlo kvalitetan, sa nekom svojom harizmom i idejom", rekao je bivši trener Partizana.

Upitan da li će taj stav braniti na sednici Sekretarijata, on je odgovorio: "Otkud vi znate šta će biti tema Sekretarijata? Ne ide to od mene već od nekog drugog, a ja ću imati svoj stav, kao i uvek."

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво