Читај ми!

Draga Saveta, ovaj, dragi Sautemptone...

Sautemptonova služba za socijalne medije je vrlo revnosna. Možemo slobodno da kažemo, revnosnija od ostalih sličnih službi drugih premijerligaških klubova. Jer, osim što daje novosti u vezi sa klubom, pušta snimke golova i ekskluzivne snimke, ona pomaže i svojim navijačima sa ljubavnim problemima.

Naime, na Tviteru im se obratio fan koji nije imao dovoljno hrabrosti da se obrati „nestvarno lepoj devojci" koja je sedela par redova ispred njega na stadionu Sent Meris.

Mladić je pokušao da zamoli klub da organizuju da na sledećoj utakmici njih dvoje sednu jedno do drugog, ili da zajedno učestvuju u nekoj igri na poluvremenu.

Ljudi iza naloga Sautemptona su ipak predložili mladiću da skupi hrabrost i jednostavno priđe devojci koja mu se dopada.

On je obećao da će to i uraditi i da će im onda javiti kako je prošao. Osim kluba, i cela navijačka armija „svetaca" čeka izveštaj ovog fana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво