Читај ми!

Lineker pokreće revoluciju – ruši Blatera i Fifu!

Legendarni Gari Lineker smatra da se Sepu Blateru i Fifi konačno mora stati na put. Jedini način da se nešto promeni jeste da se ujedine najveći savezi na svetu i kažu: "Dosta nam je svega", veruje Lineker.

Jedan od najvećih engleskih fudbalera, danas jedan od vodećih sportskih novinara na Ostrvu, Gari Lineker, razočaran je načinom na koji funkcioniše Fifa i priželjkuje revoluciju u svetu fudbala.  

"Bez ikakve dileme, Fifa je na dnu... Nikada nije bila niže. Način na koji oni rade je depresivan za sve nas koji volimo fudbal", rekao je Lineker.

Lineker je osuo paljbu po najvećoj fudbalskoj organizaciji nakon što je Majkl Garsija, donedavni nezavisni etički istražitelj u Fifi, podneo ostavku.

Garsija je istraživao korupciju prilikom dodeljivanja Mundijala 2018. godine u Rusiji, i četiri godine kasnije u Kataru.

Lineker ima rešenje za takvu situaciju, ali ne veruje da će se stvari odvijati po njegovom scenariju.

"Došli smo do momenta kada se nešto mora učiniti. Jedini način da se nešto promeni jeste da se ujedine najveći savezi na svetu i kažu: 'Dosta nam je svega!' Ali, nemojte se nadati tome", rekao je Lineker.

Sep Blater će se naredne godine kandidovati za svoj peti mandat, a Lineker je uveren da će biti izabran.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво