Читај ми!

Atletiko se gostio na San Mamesu!

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na gostujućem terenu Atletik Bilbao sa 4:1, u utakmici 16. kola španskog prvenstva.

Atletik je poveo u 17. minutu golom Mikela Rika, a izjednačio je Antoan Grizman u 46. minutu. Šampion španije poveo je golom Raula Garsije iz penala, a nakon toga još dva gola postigao je Grizman, u 73. i 81. minutu.

Atletiko je treći na tabeli sa 35 bodova i ima tri manje od drugoplasirane Barselone i četiri manje, ali i utakmicu više od lidera šampionata Real Madrida.

Fudbaleri Malage pobedili su na gostujućem terenu Elče sa 2:1 i ostali u borbi za mesto u evropska takmičenja.

Poveo je Elče u 45. minutu golom Davida Elbana, Malaga je izjednačila golom Ignasija Kamača u 49. minutu, a konačan rezultat postavio je Luis Alberto u 77. minutu.

Posle devete prvenstvene pobede Malaga zauzima sedmo mesto na tabeli sa 30 bodova, koliko imaju petoplasirani Viljareal i Sevilja na šestom mestu, ali uz utakmicu manje. Elče je ostao poslednji, 20. na tabeli sa 10 bodova.

Ranije u toku dana, Viljareal je na svom terenu pobedio Deportivo sa 3:0 i ostvario petu uzastopnu pobedu, a Granada i Hetafe odigrali su nerešeno 1:1.

Takmičenje u španskom prvenstvu nastaviće se 3. januara, posle zimske pauze zbog praznika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво