Kros: Odličan završetak fenomenalne godine

Fudbaler Reala Toni Kros rekao je posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka da nije mogao da zamisli bolji završetak godine. Real je u finalu u Marakešu savladao San Lorenco rezultatom 2:0 što je za Krosa druga titula u 2014, pošto je u julu sa Nemačkom osvojio SP u Brazilu.

Toni Kros je u Realu nastavio da sakuplja kolekciju impozantnih trofeja koju je započeo predhodnih godina sa Bajernom i nacionalnim timom.

"Ovo je fantastičan način da se završi godina. Nije lako doći dovde, jer prethodno morate da osvojite Ligu šampiona. Srećan sam i što sam ovaj trofej osvojio prošle godine sa Bajernom, a ove sa Realom. To nije čest slučaj, tako da je ovo odličan kraj senzacionalne godine", rekao je Kros za sajt FIFA.

On je dodao da su Madriđani željni pobeda, kako u međunarodnim takmičenjima, tako i u domaćem prvenstvu.

"Trudimo se da osvojimo svako takmičenje, ali svesni smo koliko je to teško. Atletiko i Barselona su naši najveći rivali u Primeri, a slično je i u Ligi šampiona, gde imate timove kao što su Čelsi ili Bajern. Biće ovo teška i naporna sezona. Dobro nam ide, nadam se da ćemo ostati na tom putu", poručio je Kros.

Kros je u Real došao ovog leta iz Bajerna i na 26 utakmica postigao jedan gol za "kraljevski" klub.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво