Читај ми!

"Mihajlović bi smirio Balotelija"

Opšte je prihvaćeno da Mariju Baloteliju – da bi konačno pokazao na terenu ono što mnogi smatraju da nosi u sebi – nije potreban trener nego vaspitač. Predsednik Sampdorije Masimo Ferero ističe da bi italijanskog napadača u život vratio rad sa Sinišom Mihajlovićem.

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero rekao je da bi za fudbalera Liverpula Marija Balotelija najbolji potez u ovom momentu bio prelazak u Đenovu.

Temperamenti funkcioner smatra da bi se Super Mario smirio kroz rad sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

"Mario je pod konstantnom lupom medija i nema ko da ga zaštiti. Iako možda ne spadamo u sam vrh evropskog fudbala, verujem da bi ga Sampdorija smirila i vratila u život. On bi morao da proguta ponos i dođe u manju sredinu", rekao je Ferero za italijanski list Gazeta delo sport.

Ferero je podsetio da je sličan problem imao i Antonio Kasano i da je svojevremeno prelaskom na Marasi u potpunosti sazreo kao igrač.

Baloteli je ove sezone u svim takmičenjima postigao samo dva gola na 15 utakmica.

On je tokom karijere igrao još za Inter, Mančester siti i Milan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи