Читај ми!

Runi: Osam bodova nije nedostižno, možemo do titule

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi rekao je da osam bodova zaostatka za liderom Čelsijem nije nedostižno i poručio da njegov tim može da osvoji titulu u Premijer ligi.

Napadač Junajteda Vejn Runi smatra da osam bodova zaostatka za Čelsijem nije nedostižno i da njegov tima ima šanse za titulu.

"Moramo da verujemo, osam bodova prednosti nije mnogo i sada nas očekuje gust raspored u kojem moramo da nastavimo pobednički niz. Imamo mnogo novih igrača i trebalo nam je vremena da se uigramo. Imamo kvalitet da se vratimo na vrh", rekao je Runi za klupski sajt.

Engleski reprezentativac pohvalio je partije golmana Davida de Hee, koji je odlično branio u pobedi nad najvećim rivalom Liverpulom (3:0).

"On je najbolji golman na svetu. De Hea se nalazi u odličnoj formi i blistava budućnost je pred njim. Od dolaska u klub nije mu bilo lako, ali sada je dokazao da je pravi naslednik Van der Sara", zaključio je Runi.

Junajted je vezao šest pobeda u nizu i nalazi se na trećem mestu na tabeli sa 31 bodom, pet manje od drugoplasiranog Sitija i osam od lidera Čelsija.

U narednom kolu "crveni đavoli" u subotu gostuju Aston Vili.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи