Читај ми!

Morinjo ne žali za Lampardom

Trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je da je taj klub doneo ispravnu odluku kada nije produžio ugovor s fudbalerom Frenkom Lampardom. Popularni Frenki je letos posle 13 godina otišao sa Stamford bridža i potpisao za Njujork Siti, odakle je prešao na šestomesečnu pozajmicu u Mančester Siti.

Frenk Lampard je do sada postigao šest golova za Siti, čiji trener Manuel Pelegrini želi da bivši engleski reprezentativac ostane u klubu i naredne godine. Žoze Morinjo se ipak ne kaje što je pustio Lamparda da ode iz kluba.

"Takav je život, to nema veze s nama. On je otišao iz Čelsija kao slobodan igrač i izabrao je svoj život. Ne možemo zbog toga da se žalimo. To je fudbal. Kada pogledate u budućnost, imamo igrače kao što su (Sesk) Fabregas i (Nemanja) Matić, koji će u narednih 10 godina biti u klubu", rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

"Naš cilj je da se pripremimo za narednih 10 godina, a ne za sledeću godinu. Doneli smo ispravnu odluku", dodao je trener londonskog kluba.

On je takođe ocenio da bi Lampard usporio razvoj mladih igrača.

"Jezgro tima mora biti razvijeno, a veliki fudbaler kao što je Frenk sprečio bi mlade igrače da se razviju. Tačno je, imamo Džona Terija i Didijea Drogbu. Drogba je napadač koji je došao da pomogne i podrži tim, a Teri je najbolji centrali defanzivac u engleskom fudbalu i uopšte nije važno koliko ima godina", rekao je Morinjo.

Posle 16 kola, Čelsi je prvi u Premijer ligi sa 39 bodova, a iza njega je Mančester Siti sa tri boda manje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво