Rodžers: Meč sa Junajtedom oslikava našu sezonu

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je razočaran porazom od Mančester junajteda i naveo da je to bila utakmica koja oslikava sezonu njegovog tima.

Liverpul je na Old Trafordu izgubio sa 3:0, ali rezultat ne pokazuje pravi odnos snaga na terenu, jer su Rodžersovi izabranici propustili neverovatne šanse da matiraju sjajnog protivničkog golmana De Geu.

"Smatram da bi svaku drugu utakmicu dobili. Uradili smo dovoljno da pobedimo na Old Trafordu, ali ovo potpuno oslikava našu sezonu. Ovo je četvrti ili peti meč ove sezone u kome nam se ovako nešto događa", rekao je Rodžers posle uzbudljivog susreta, dodajući da je najbolji pojedinac bio golman Junajteda, De Gea.

"On je vrhunski golman. Danas smo stvorili mnogo šansi, ali je De Gea branio bukvalno sve. Mi smo, pritom, pravili greške u odbrani i uz neiskorišćene prilike poraz je bio neminovan. Moram da pronađem rešenje za to, moramo da idemo dalje", zaključio je Rodžers.

Strelac trećeg pogotka za Mančester junajted, holandski napadač Robin van Persi, takođe smatra da je De Gea bio ličnost utakmice.

"Branio je izuzetno. Ne dešava se često da tim pobedi sa 3:0, a da golman bude najbolji pojedinac meča", kazao je Van Persi.

Mančester Junajted posle slavlja u derbiju 16. kola sada kao trećeplasirani zaostaje osam bodova za vodećim Čelsijem, dok je Liverpul sedmim porazom ostao na devetom mestu prvenstvene tabele.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи