Morinjo: Briga me za rekorde, ja hoću titule!

Trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je da ne žali što njegova ekipa neće oboriti rekord Premijer lige posle današnjeg poraza od Njukasla.

"Nisam opsednut rekordima i statistikama, to nije za mene. Ja samo želim da osvojim Premijer ligu", rekao je Morinjo britanskim medijima posle utakmice.

Čelsi je zabeležio prvi poraz u Premijer ligi ove sezone, pošto je u 15. kolu na gostovanju izgubio od Njukasla sa 2:1.

"Moj tim je skrenuo sa puta jer nije izgubio onako kako ja volim, a to je kada daš sve od sebe, ali nemaš sreće. Samo je jedna ekipa igrala na pobedu", kazao je Morinjo.

Prema njegovim rečima, ekipa je izgubila ravnotežu posle drugog primljenog gola, ali smatra da je zaslužila bar bod.

On je bio ljut zbog toga što publika i sakupljači lopti nisu želeli da vrate loptu na teren kada je odlazila van njega.

"Moglo je da bude i 20 minuta sudijske nadoknade vremena, ali bi situacija bila ista jer stvari koje su se dešavale van terena arbitar ne može da kontroliše. Sudija ne može da kazni dečaka koji skuplja lopte, koji je nestao zajedno sa loptama. Sudija ne može da kazni publiku, koja nije htela da vrati loptu u teren", rekao je Morinjo.

Trener Njukasla Alan Pardju rekao je da je ponosan zbog današnje pobede, protiv tima koji je „trenutno najbolji u Evropi".

"Zahvaljujući karakteru i disciplini uspeli smo da pobedimo ovog trenutka verovatno najbolji tim u Evropi. Ovo je poseban dan za nas", rekao je Pardju.

Jedan od junaka u pobedi bio je rezervni golman džek Alnvik, koji je na poluvremenu zamenio Roba Eliota.

"Bio sam nervozan, ali nisam imao previše vremena da razmišljam o tome. Ovo je bilo veliko iskustvo za mene, svi su me podržali, mnogo mi je drago zbog toga i zbog pobede", kazao je Alnvik.

Dvostruki strelac za Njukasl Papis Sise rekao je da je njegova ekipa igrala veoma dobro.

"Nisam igrao dobro, ali je najvažnije da sam dao dva gola. Ekipa je igrala baš dobro. Tako sam srećan", rekao je Sise.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи