Читај ми!

Zabavljači prekidali meč Totenhem – Partizan

Poznati zabavljači Gomez Garsija, Nejtan Braun i Den Džervis prekidali su meč između Totenhema i Partizana u želji da se slikaju sa igračima domaćeg kluba, baš na terenu i u toku utakmice. Oni su poznati na netu, a na Jutjubu njihovi skečevi imaju milionske preglede.

Navijači "pevaca" koji su u četvrtak prekinuli meč između Totenhem i Partizana jesu u stvari poznati zabavljači. Njihovi video-snimci na Jutjubu imaju milionske pregleda.

Gomez Garsija, Nejtan Braun i Den Džervis članovi su trupe „Trollstation". Oni snimaju razne komične skečeve i postavljaju ih na internet. U njihove najgledanije klipove spadaju striptiz u londonskom metrou i lažno kidnapovanje.

Pogledajte kako su se zabavljali sa policijom...

Trojica momaka su krajem prvog poluvremena utakmice uleteli na teren u pokušaju da se slikaju sa igračima Totenhema, zbog čega je utakmica čak i bila prekinuta. Sva trojica su na kraju uhapšeni.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво