Читај ми!

Navijači Galate u seriji, prekinuli još jedan meč!

Navijači turskog Galatasaraja ne prestaju sa nasilničkim ponašanjem pošto su večeras u Briselu prekinuli utakmicu fudbalske Lige šampiona mladih timova protiv domaćeg Anderlehta.

Belgijski sajt voeltbalkrant.com prenosi da je sudija bio primoran da prekine igru već na početku susreta nakon što su pristalice Galatasaraja ubacivali baklje na teren i izazvali incidente na tribinama.

Navijači turskog kluba razvili su transparent s natpisom "svi ćete proći kao Marko", aludirajući na ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, uz skandiranje "Ubij Srbina".

Takođe su okačili zastave Turske, Albanije i samozvane republike Kosovo, uz neprestane provokacije.

Belgijski sajt navodi da je utakmica nastavljena tek nakon što su dodatne snage bezbednosti uspostavile kontrolu situacije na tribinama.

Pristalice Galatasaraja sramotno su poneli u nedelju pred početak prvenstvene košarkaške utakmice sa Bešiktašom, kada su zviždali na minut ćutanja kojim je odata pošta ubijenom Ivkoviću, a večeras su pokazali da ne prezaju od daljeg nasilja.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара