Mančini i Inzagi: Dobro je, moglo je i bolje

Nakon sinoćnjeg derbija "Dela Madonina", u kojem su milanski gradski rivali odigrali nerešeno (1:1), treneri Mančini i Inzagi bili su zadovoljni igrom i trudom svojih igrača.

Mančini se tokom nedelje vratio na klupu "nero-azura", koji su bili u podređenom položaju u gradskom derbiju, ali su uspeli da osvoje bod.

"Derbi je uvek teška utakmice, takva je bila i ova. Drago mi je kako je ekipa reagovala nakon samo pet dana koliko smo zajedno. Zadovoljan sam kako su reagovali na moj sistem igre, bili su veoma dobri", rekao je Mančini.

Milan je poveo na San Siru golom Žeremija Meneza u 23. minutu, ali je pola sata pre kraja Džoel Obi doneo remi Interu.

"Moramo biti ubojitiji pred golom. Moramo bolje koristiti prilike, mnogo smo grešili u predaji lopte, ali to je logično. Nisam ni očekivao da ćemo posle pet dana biti novi tim, poesbno jer su godinu i po igrali u formaciji 3-5-2. Biće potrebno vremena, ali moramo početi da pobeđujemo što pre",istakao je Mančini.

Sa druge strane roso-nera Pipo Inzagi više se bavio pojednačnim učinkom svojih fudbalera.

"Žao mi je zbog El Šaravija. Imao je dve dobre prilike i to baš u derbiju, ali nažalost nije dao gol. Ali bio je odličan, on i Bonaventura su mnogo napravili za Menza," rekao je Inzagi.

Milan i dalje čega da se probudi nekada jedan od najboljih golgetera sveta, Španac Fernando Tores.

"Trudi se, na treningu ide odlično, ali na utakmicama ga neće golovi. Nadam se da će uskoro doći jer su nam potrebni. I Karlo Ančeloti je imao strpljenja sa Ernanom Krespom, pa mu je ovaj vratio nakon što mu se otvorilo", objasnio je Inzagi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара