Читај ми!

Mijailović bez trake, Lazović kapiten

Nikola Mijailović, zbog neadekvatnog ponašanja u ulozi kapitena, neće više imati tu čast u Crvenoj zvezdi. Ovo je odlučeno neposredno pred meč sa Radničkim iz Kragujevca, novi kapiten crveno-belih je Darko Lazović.

Nikola Mijailović nije više kapiten Zvezde. Novi, neće biti njegov dosadašnji zamenik Aleksandar Kovačević, već Darko Lazović. Ova odluka doneta je u Ljutice Bogdana neposredno pred gostovanje u Kragujevcu.

Igrače u crveno-belim dresovima na megdan Radničkom 1923 izveo je Darko Lazović, iako su u startnoj postavi i kapiten Nikola Mijailović i njegov zamenik Aleksandar Kovačević.

Trener Nenad Lalatović, u dogovoru sa čelnicima kluba, odlučio da oduzme traku jednom od dvojice najiskusnijih u timu zbog neadekvatnog Mijailovićevog ponašanja. "Kap koja je prelila čašu" bio je incident koji je Mijailović izazvao po završetku treninga u utorak, kada je došlo i do fizičkog kontakta sa jednim od saigrača. To nije bio jedini Mijailovićev sukob sa mlađim saigračima, a na njegovom udaru, tokom prvenstvene utakmice sa Radom na Vračaru, bio je i najmlađi prvotimac šampiona Srbije, Luka Jović.

Dan uoči duela 13. kola, Lalatović je na konferenciji za medije rekao da u Zvezdinom timu vlada fenomenalna atmosfera, a s obzirom da su i Mijailović i Kovačević na terenu, ne bi trebalo da je reč o kazni.

U svakom slučaju, nesvakidašnja situacija, koja bi veoma lako mogla da se završi razlazom kluba i igrača tokom zimske pauze.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво