Читај ми!

Ćurčić trajno rešenje za mesto selektora!

Kako javlja novinar RTS-a, Radovan Ćurčić je jedini kandidat za mesto selektora nacionalnog tima, što praktično znači da će biti trajni naslednik Dika Advokata.

Kako javlja novinar RTS-a Aleksandar Stojanović, Ćurčić nema protivkandidata i gotovo sigurno će predvoditi A reprezentaciju u narednom periodu.

Radovan Ćurčić je trenutno selektor mlade reprezentacije, koju je uspeo da odvede do EP u Češkoj 2015, izbacivši u baražu selekciju moćne Španije.

On je u dva navrata već bio vršilac dužnosti selektora, a posle ostavke Dika Advokata prošle nedelje po treći put je postavljen na to mesto, sa ograničenim mandatom.

Kako je izbor selektora povren novom potpredsedniku Saveza Savi Miloševiću a ovaj najavio da će na klupi "orlova" biti domaći stručnjak – Ćurčić se očigledno nametnuo kao prvi, pravi i jedini izbor.

Milošević je rekao je da je jedini kandidat za selektora Radovan Ćurčić i da će predlog izneti Izvršnom odboru.

Milošević je naglasio da je stalno dovođenje novog selektora veliki problem, a on želi da Srbija dobije trenera na duže vreme.

"Ključni problem je to što se prečesto menjaju selektori. Zbog toga je moja želja da dobijemo selektora na duže vreme, jer je do sada selekcija bila van sistema. Ćurčić je čovek koji zna kako se radi u sistemu, a to što je uradio sa mladom selekcijom preporučilo ga je i ja ću njegovo ime dati na Izvršnom odboru i očekujem da će oni to prihvatiti. On jeste jedini kandidat, a ako ne bude izglasan, imaćemo potpuno drugu sliku. Nisam diktator i mislim da je po stručnosti on najbolji kandidat", rekao je Milošević na žrebu četvrtfinala Kupa Srbije.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи