Читај ми!

Vidić i Srna, "đavolski" plan

Mančester junajted planira da u januaru pojača roster, a najveća želja Luja van Gala u nastojanjima da se pojača poslednja linija "đavola" su Srbin i Hrvat – Nemanja Vidić i Darijo Srna.

Nemanja Vidić se ovog leta oprostio od Old traforda, posle osam godina provednih u crvenom dresu. Bivši srpski reprezentativac je u Junajtedu stekao svetsku slavu, bio i ponosni nosilac kapitenske trake, a u trenutku kada ni klubu ni igraču ne ide najbolje nekako bi logična bila nova saradnja.

Vidiću u Interu ne cvetaju ruže. "Nero-azuri" nisu u stamenom Užičaninu dobili ono što su očekivali, a očekuje se da Vidić propusti i predstojeći derbi Dela Madonina, u nedelju protiv Milana.

S druge strane, Mančester je uložio veliki novac u nastojanjima da "đavoli" vrate šampionsku titulu. Za sada to ne ide kako je zamišljeno, a najveće probleme četa Luja van Gala ima upravo u poslednjoj liniji odbrane, što zbog mnogobrojnih povreda, što zbog nedostatka kvaliteta.

Takođe, kapiten Hrvatske Darijo Srna ozbiljan je kandidat da od januara ponese crveni dres. Srna je planirao da karijeru završi u Donjecku, čak da nastavi i da živi tamo, ali krizna situacija u tom delu Ukrajine prosto mu ne dozvoljava da ispuni svoje ciljeve.

U prilog interesovanju "đavola" za hrvatskog desnog beka ide i činjenica da se Holanđanin Dejli Blind teško povredio protiv Letonije, pa Van Gal očajnički traži igrača koji bi pokrio prostor pored desne aut-linije.

Koliko je izvesno da do ovih transfera dođe, teško je predvideti. Želja postoji, novac nije problem, pa navijačima Junajteda ostaje nada da će ih iz nevolja izvući srpsko-hrvatska kombinacija.

"Đavolski" plan, nema šta...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво