Читај ми!

Zvezda – Udineze, spektakl u najavi

Oproštaj Dejana Stankovića od crveno-belog dresa, duel Zvezde i Udinezea, veliko interesovanje navijača, svi preduslovi za pravi spektakl su tu. Meč se igra u subotu od 17 časova na našem najvećem stadionu. Trener Lalatović očekuje lepu utakmicu - „Zvezda u u svaku utakmicu ulazi sa namerom da pobedi“ dodao je Lalatović. Luković: Stanković obeležio dve decenije srpskog fudbala.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da očekuje "spektakl" u prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, na kojoj će se od fudbala oprostiti nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković.

Bivši fudbaler Zvezde, Lacija i Intera trenutno je pomoćnik treneru Andrei Stramačoniju u Udinezeu. Stanković će ući u 35. minutu i odigraće do kraja poluvremena za Zvezdu.

"Očekujem lepu utakmicu i spektakl. To je prava prilika da odigramo veliku evropsku utakmicu. Udinezeu ne treba trošiti reči... Nismo se mnogo spremali jer je prijateljska, ali Zvezda u svaku utakmicu, pogotovo na svom stadionu, ulazi sa namerom da pobedi", rekao je Lalatović novinarima na stadionu.

Prijateljska utakmica Zvezda - Udineze igra se u subotu od 17.00 na stadionu crveno-belih. Oba tima će je iskoristiti da ostanu u formi tokom reprezentativne pauze.

"Šansu će dobiti mlađi igrači koji su u prvenstvu imali manju minutažu. Jeste ovo spektakl, ali je meni najbitnija utakmica u Kragujevcu kad se nastavi prvenstvo. Očekujem povoljan rezultat. Stanković će igrati iza špica. Bilo bi lepo da da gol iz slobodnog udarca", rekao je Lalatović.

Trener je kazao da očekuje italijanski klub da dođe u "skoro najjačem" sastavu, kao i da ekipa "neće dozvoliti da se obruka".

Luković: Stanković obeležio dve decenije srpskog fudbala

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Aleksandar Luković rekao je da je Dejan Stanković obeležio poslednje dve decenije srpskog fudbala i da zaslužuje punu Marakanu na oproštaju.

Stanković, nekadašnji Zvezdin kapiten i rekorder po broju utakmica za državni tim oprostiće se od crveno-belog dresa na prijateljskoj utakmici sa Udinezeom, gde trenutno obavlja funkciju asistenta trenera Andree Stramaćonija.

"Stanković je moj veliki prijatelj i igrač koji je obeležio skoro dve decenije srpskog fudbala. Kada se pogleda njegova karijera, klubovi u kojima je igrao, trofeji, zaslužuje da sutra dođe veliki broj navijača na Marakanu", izjavio je Luković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je objasnio da ne postoji ni najmanja šansa da zaigra sutra u crveno-belom dresu, jer ne želi dodatno da potpiruje priče o povratku na Marakanu.

"Kada bude nešto konkretno, reći ću. Možda je moja greška bila što odmah nisam stopirao tu priču", rekao je Luković, koji nakon isteka ugovora sa Zenitom trenira sa Zvezdom.

Utakmica između Crvene zvezde i Udinezea igra se subotu od 17 sati.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи