Читај ми!

Neprilagođeni Mata napušta Junajted

Došao je kao spasilac, u trenutku kada je klub shvatio da možda dolazak Dejvida Mojsa i nije bio najbolje rešenje, a nakon samo godinu dana i sam će napustiti Old Traford. Španac Huan Mata biće stavljen na transfer listu Mančester junajteda.

Engleski premijerligaš Mančester junajted spreman je da pregovara o odlasku Španca Huana Mate i to za sumu od 25 miliona evra, prenose tamošnji mediji.

Mata je pre nešto manje od godinu dana stigao na Old Traford iz Čelsija, u transferu teškom 48 miliona evra, u periodu kada je klub vodio tadašnji menadžer Dejvid Mojs.

Uprkos činjenici da je za njega klub propisno odrešio kesu, kao i da je u trenutku dolaska predstavljen kao svojevrsni spasilac indisponiranog tima, Mata nije dobio odgovarajuću minutažu po dolasku novog trenera Luja van Gala. U međuvremenu je izgubio i status reprezentativca.

Navodno, za Matu su zainteresovani madridski Atletiko i Juventus.

Španac je, inače, pružio podršku treneru koji ga je doveo u klub, a koji je već duže na "stubu srama" zbog loših rezultata Junajteda prošle sezone.

"Dejvid Mojs je trener koji nije imao sreće na Old Trafordu. Nije bilo rezultata koje smo svi želeli i otišao je brže nego što sam očekivao. Nije bilo lako zameniti Aleksa Fergusona", rekao je Mata za britanske medije.

Mojs je juče imenovan za novog trenera Real Sosijedada, što mu je prvi posao otkako je prošle sezone otpušten iz Mančester junajteda posle samo deset meseci.

"Želim mu sve najbolje. Moje iskustvo s njim je bilo dobro, a dobro je radio i u Evertonu. Nadam se da će dobro raditi i u Real Sosijedadu", dodao je Mata, nekadašnji igrač Valensije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара