Bekam ponovo u Premijer ligi!

Najstariji sin Dejvida Bekama, Bruklin, "zaradio" je prvi profesionalni ugovor - sa londonskim Arsenalom do kraja sezone.

Engleski mediji prenose da je Bruklin Bekam uspešno prošao probu u Arsenalu, i potpisao ugovor do kraja sezone.

Prema tim izvorima, 15-godišnji Bruklin je impresionirao stručni štab "Tobdžija" na probi.

Bruklin je poslednjih nekoliko meseci privukao pažnju velikog broja ostrvskih klubova, između ostalih i Mančester junajteda, u čijem dresu je njegov otac stekao svetsku slavu.

"Bruklin je talentovan i izdvojio se od svih ostalih momaka na svim treninzima i utakmicama na kojima je igrao. Naterao je druge timove da ga jure, ali se znalo da će takav slučaj biti sa njim i da je samo pitanje vremena kada će potpisati sa nekim velikim klubom. Sledećeg leta bi mogao da potpiše veoma vredan ugovor, i to sa Arsenalom", ističu engleski mediji.

Bruklin Bekam je prethodno trenirao u Čelsiju i Fulamu, a stopama najstarijeg Bekama mogli bi da krenu i njegova braća Romeo i Kruz, koji imaju 12, odnosno devet godina.

Njih dvojica trenutno treniraju sa mladim timovima Arsenala.

Dejvid Bekam je januara prošle godine trenirao sa Arsenalom, pre nego što je prešao u Pari Sen Žermen, u kojem je završio karijeru.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво