Читај ми!

Morinjo: Matić je naš džin!

Žoze Morinjo je napokon priznao ono što je opštepoznato – Nemanja Matić je ove sezone najvažniji fudbaler Čelsija. On je naš džin, ne zbog svoje visine već zbog načina na koji igra. Matić je naš glavni igrač, rekao je portugalski trener.

Menadžer Čelsija Žoze Morinjo rekao je da je srpski reprezentativac Nemanja Matić najvažniji igrač tima ove sezone.

"Iako se Matić vratio u Čelsi u nezgodno vreme, pošto je došao u jeku prošle sezone, nije imao period adaptacije i odmah se uklopio u tim, verovatno zato što je već bio u klubu. On je naš džin, ne zbog svoje visine već zbog načina na koji igra. Matić je naš glavni igrač", rekao je Morinjo za Skaj.

Čelsi nakon 11 kola u Premijer ligi ne zna za poraz (devet pobeda i dva remija), čvrsto drži lidersku poziciju i "gazi" prema tituli.

"Bio sam šampion u nekoliko različitih zemalja, pa verujem da ću i u Engleskoj ponovo osvojiti titulu. Veoma mi se sviđa ekipa, svi igrači su u službi tima. Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu", zaključio je Morinjo, koji je sa Čelsijem osvajao Premijer ligu 2005. i 2006. godine.

Matić je 2009. godine prešao u Čelsi iz slovačkih Košica, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu i morao je da ide na pozajmice u Vitese i Benfiku.

Dve godine kasnije, u sklopu transfera Davida Luiza u Čelsi, potpisao je trajni ugovor sa Benfikom, ali se u januaru vratio u londonski klub.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 16 utakmica.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво