Читај ми!

Het-trik Škuletića za trijumf Partizana u Subotici

Lider fudbalske Superlige, ekipa Partizana, het-trikom Petra Škuletića pobedila je Spartak u Subotici sa 0:3 i time uvećala prednost na tabeli. Ovom pobedom crno-beli su se značajno približili osvajanju jesenje titule.

Fudbaleri Partizana nadomak su osvajanja jesenje titule, pošto su het-trikom Petra Škuletića pobedili u gostima Spartak u poslednjem meču 12. kola Superlige sa 3:0.

Crno-beli su na tabeli sada na plus četiri boda u odnosu na najvećeg ruivala Crvenu zvezdu, koja je juče kiksnula, izborivši samo bod protiv Čukaričkog.

Škuletić je postigao golove u 33. 80. i 81. minutu.

Fudbaleri Spartaka su prvi u 25. minutu imali veliku šansu koju nije realizovao Mrkela.

Ono što su domaćini propustili, posle šest, minuta je kaznio Partizan, kada je Škuletić započeo svoju seriju golova.

Nikolić: Domninirali smo u drugom delu 

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa dominirala u drugom poluvremenu protiv Spartaka i da je njen cilj da na pravi način završi polusezonu u Super ligi Srbije.

"Bilo je teško adaptirati se na ovaj teren, posebno sa ovom postavkom ekipe. Potpuno smo dominirali u drugom poluvremenu, napravili smo mnogo pas igre, presinga, lepih akcija. Idemo na pauzu sa četiri i šest bodova u odnosu na konkurente i da probamo da privedemo polusezonu kraju, onako kako smo igrali u njenom većem delu", rekao je Nikolić.

Kurćubić: Nismo mogli sa desetoricom 

Trener Spartaka Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa dobro igrala do primljenog prvog gola i da nije mogla da parira kvalitetnom protivniku sa igračem manje.

"Prvo poluvreme je trebalo da bude završeno nerešenim rezultatom. Dobro smo parirali Partizanu, nismo im dozvolili šanse. Individualna greška, ali i kvalitet protivnika je dozvolio da povede i to je bio odlučujući trenutak. Do tada smo dobro igrali, čekali polušanse i dočekali, ali ih nismo realizovali. Do crvenog kartona (Stefana Miloševića) smo dobro parirali. Igrali smo sa desetoricom igrača protiv Partizana, koji je dominantan tehnički i ima veći posed, pa više nismo mogli", rekao je on.

Rezultati i strelci 12. kola Superlige:

Nedelja:

Spartak - Partizan 0:3 (Škuletić 33. 80. i 81. minut)

Subota: 

Crvena zvezda - Čukarički 0:0
Vojvodina - Donji Srem 2:3 (Gaćinović 46, Veselinović 72. penal - Šarac 40, Stanisavljević 63, Zec 77)
Mladost - Radnički Kragujevac 0:0
Napredak - Voždovac 0:2 (Džugurdić 23, Škerjanc 27)
Jagodina - Rad 0:2 (Raspopović 2, Perović 72)
Novi Pazar - Borac 2:2 (Tintor 39, Kecap 68 - Stojanović 5, 9)
Radnički Niš - OFK Beograd (19) 

Tabela: Partizan 31, Crvena zvezda 27, Vojvodina 25, Čukarički 22, Novi Pazar 20, OFK Beograd 18, itd. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво