Читај ми!

Crno-beli poraženi, ali ohrabreni

U Istanbulu je bilo dobro. Svakako bolje nego u Beogradu. Međutim, fudbaleri Partizana nisu uspeli da protiv Bešiktaša ostvare rezultat bolji od "časnog poraza". Međutim, kako sami ističu, ovaj meč će im mnogo značiti za samopouzdanje u nastavku sezone.

Golman Partizana Milan Lukač rekao je da bi nerešen rezultat protiv Bešiktaša u Ligi Evrope ekipi doneo mnogo samopouzdanja. Međutim, ističe on, vreme je da se fudbaleri srpskog vicešampiona okrenu takmičenju u Super ligi Srbije.

"Da smo i odigrali nerešeno, to ne bi mnogo promenilo u smislu naših šansi da nastavimo takmičenje, ali bi nam mnogo značilo za samopouzdanje. I ovako dobro izdanje nam uliva psihološku sigurnost za nastavak domaćeg prvenstva, koje nam je najvažnije i već u Subotici moramo da ponovimo ovako dobru igru", rekao je Lukač.

Partizan je u Istanbulu poražen od Bešiktaša sa 2:1 u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evrope.

"Smatram da smo 90 minuta bili ravnopravan rival u utakmici s favorizovanim Bešiktašem. Na poluvremenu smo imali 0:0 i u pauzi smo se dogovorili da tako nastavimo. Znali smo da je važno da ne primimo gol u prvih 15 minuta, ali nas je penal presekao, a onda je stigao i taj drugi gol. Međutim, nastavili smo da igramo, postigli smo gol i imali šansu da izjednačimo", rekao je Lukač. 

Crno-beli su ovim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Vezni fubaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da je njegova ekipa zaslužila da osvoji bod.

"Nismo imali sreće da postignemo pogodak u poslednjem minutu, ali to je fudbal. Mislim da smo zaslužili da osvojimo bod i zbog svega toga mi je žao, ali okrećemo se ostalim našim mečevima u domaćem šampionatu", rekao je Drinčić.

Igrač Partizana Petar Grbić istakao je da žali zbog poraza u Istanbulu.

"Krivo mi je što nismo ostvarili bolji rezultat, a mogli smo, jer smatram da smo odigrali veoma dobru utakmicu, znali smo šta hoćemo, tražili smo šansu iz kontranapada i u nekoliko navrata smo uspeli da ugrozimo rivala", rekao je Grbić.

"Žao mi je što nas bog na kraju nije pogledao, ali siguran sam da će se sve to vratiti kada to bude najpotrebnije", dodao je igrač Partizana.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво