Читај ми!

Don Karlo: Nije samo Baloteli kriv!

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je suviše lako okriviti samo Marija Balotelija za loše rezultate Liverpula i dodao da su problemi engleskog kluba kompleksniji.

Liverpul je prošle sezone odlično igrao u Premijer ligi i bio vrlo blizu prve titule od 1990. godine. Međutim, ove sezone ekipa s Enfilda se muči i u Premijer ligi i u Ligi šampiona.

Na igru Liverpula uticao je odlazak Luisa Suareza, kao i povreda Danijela Staridža. S druge strane, Baloteli, kojeg je Liverpul ovog leta platio 20 miliona evra, do sada je postigao samo dva gola.

"Previše se priča o Baloteliju. On je kvalitetan igrač koji se našao u timu koji traži rešenja u igri nakon što je izgubio Suareza. Problem Liverpula nije samo Baloteli, to je složena situacija", rekao je Ančeloti za italijanske medije.

"Naravno, Baloteli mora da pomogne timu, ali ne možete svu krivicu da svalite na njega", dodao je trener Reala.

Fudbaleri Reala u utorak od 20.45 dočekuju Liverpul u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи