Читај ми!

Voša u Humskoj, Zvezda na popravnom

Nakon utakmica u Kupu Srbije, tokom vikenda se nastvalja takmičenje u Superligi. Derbi kola igra su Humskoj, gde će gostovati Vojvodina. Šampion, Crvene zvazda, posle eliminacije iz Kupa, protiv istog protivnika (Rada) želi pobedu i povratak na pobednički kolosek.

Fudbaleri Partizana i Vojvodine sastaće se u nedelju u derbiju 12. kola za prvo mesto na tabeli Super lige Srbije, dok će njihov eventualni remi pokušati da iskoristi Crvena zvezda i izjednači se po broju bodova.

Partizan i Vojvodina igraće u nedelju na stadionu u Humskoj od 19.00, Zvezda će istog dana od 13.00 na Vračaru gostovati Radu.

Crno-beli i novosadska ekipa imaju po 25 bodova i dele prvo mesto na prvenstvenoj tabeli, dok aktuelni šampion ima dva boda manje.

Partizan je posle odličnog početka sezone vezao tri utakmice bez pobede, a u poslednja dva superligaška susreta osvojio je samo bod, to je iskoristila Vojvodina, koja nema poraz od 23. avgusta i takmice sa Zvezdom.

Zvezda će se po drugi put u pet dana sastati sa Radom na stadionu Obilića na Vračaru, pošto je u sredu poražena sa 1:0 u osmini finala srpskog Kupa.

Priliku da ostane u vrhu tabele pokušaće da iskoristi četvrtoplasirani Čukarički, koji će posle dve vezane ubedljive pobede u subotu u 17.00 dočekati Mladost iz Lučana, koja takođe igra dobro ove sezone i ima dva boda manje od ekipe sa Banovog brda.

OFK Beograd je dobro počeo sezonu, ali je u poslednja tri kola osvojio samo dva boda, izgubivši ubedljivo od Čukaričkog sa 4:1 i igravši nerešeno u gostima sa Partizanom.

"Romantičari" će u nedelju od 13.30 gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu, ekipi koja je sa četiri boda poslednja na tabeli.

Od ostalih ekipa iz zone ispadanja, Napredak će u subotu od 17.00 gostovati Borcu u Čačku, dok će Voždovac u nedelju od 13.30 dočekati subotički Spartak.

Ekipa Jagodine, koja je prošlog vikenda nadigrala Partizan, probaće da iskoristi taj trijumf i pobedom nad Donjim Sremom u Pećincima, u  utakmici koja će se igrati u nedelju od 13.30, dođe do gornje polovine tabele.

Petoplasirani Novi Pazar će posle dva vezana trijumfa sa po 1:0 u subotu od 19.00 pokušati da nastavi dobar niz rezultata u utakmici protiv Radničkog iz Niša, koji se ove sezone bori za opstanak.

Parovi i satnica 11. kola Superlige 

Subota, 1. novembar:
17.00 Borac - Napredak
17.00 Čukarički - Mladost
19.00 Novi Pazar - Radnički Niš

Nedelja, 2. novembar:
13.00 Rad - Crvena zvezda
13.30 Donji Srem - Jagodina
13.30 Radnički 1923 - OFK Beograd
13.30 Voždovac - Spartak
19.00 Partizan - Vojvodina

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво